top of page

Stickerele Auto. Instrumente de promovare în 2022?

Știm, trăim și lucrăm în mediul digital și poate că nu te-ai gândit că ar mai fi potrivit să utilizezi tehnicile offline de promovare.

Una dintre aceste tehnici este personalizarea mașinilor cu stickere.

Promovarea cu ajutorul stickerelor auto - mai ajută în 2022 brandul?


Să ne gândim așa: ceea ce face ca un sticker să fie un instrument de marketing atât de puternic este că poți să ajungi la mii de potențiali clienți doar mergând cu mașina. Îți transformi propria mașină într-un panou publicitar în mișcare.


Uite 4 super beneficii ale stickerelor auto: 1 - Brand awareness 2 - Construiești crediilitatea 3 - Costuri mici 4 - Efort mic


Cu un cost și efort mic reclama ta se afișează la mii de oameni. Stăm mereu în trafic și fără să ne dăm seama, analizăm oamenii sau mașinile de lângă - și uite așa poți observa un sticker care îți poate atrage atenția, iar apoi normal că dăm search să o căutăm în online și de aici începem strategia afacerii tale în online. Totul se leagă și de asta trebuie să fie o strategie unitară.


Noi deținem ca și test momentan un sticker pe pisicuța albă (da și mașina e pisicuță ) și am observat câteva perechi de ochi pe logo-ul nostru - oricum vrem să-l îmbunătățim - să punem și site-ul și un tagline.


Ai încerca și tu această tehnică de promovare?


Oricum, noi îți recomandăm să încerci aceste stickere- mai ales dacă ești un brand local și livrezi. După ce mașinile cu noile stickere încep să se plimbe prin oraș, poți să începi să analizezi dacă aduc ceva rezultate: creștere număr followers, creștere comenzi sau creștere trafic pe site etc. Trebuie să și urmărim rezultatele. Și nu uita, marketingul este despre testare.


Sunt niște reguli de design pentru aceste stickere, dar lăsăm pe altă dată. Oricum - dacă vrei să încerci să te promovezi cu ajutorul stickerelor auto, lasă-ne un mesaj sau un email. Ne ocupăm de grafică, dar și de print!
Comments


bottom of page